Col·laboració institucional

Tipografies antigues d'impremta

El Servei de Publicacions de la UAB col·labora amb les entitats del sector editorial que agrupen les editorials universitàries tant en l'àmbit estatal: Unión de Editoriales Universitarias Españolas (UNE), com en el de la llengua catalana: Grup de Treball de Publicacions de la Xarxa Vives d’Universitats.

Tanmateix, disposa d'un acord de col·laboració amb Public Knowledge Project (PKP) per a la promoció de programari d'accés obert adreçat a la millora de la qualitat i la difusió de les publicacions científiques i acadèmiques.

 

Logo de la Unión de Editoriales Universitarias Españolas

Unión de Editoriales Universitarias Españolas (UNE)

La UNE disposa d'una llibreria en línia on es poden comprar els llibres de les universitats espanyoles en format imprès i digital. També dona suport al préstec interbibliotecari digital, que permet accedir als continguts en línia dels llibres de les entitats participants.

Accés a la llibreria UneBook: http://www.unebook.es

 

Logo de la Xarxa Vives d'universitats

Xarxa Vives d’universitats - Grup de Treball de Publicacions

La Xarxa Vives també manté una llibreria digital on es poden comprar els llibres en català de les universitats membres.

Accés a la Llibreria Electrònica Universitària e-BUC: http://www.e-buc.com

 

Logo de Public Knowledge Project

Public Knowledge Project (PKP)

PKP és l'organització que ha desenvolupat, entre d'altres el, l'aplicació Open Journal System, per la gestió i publicació de revistes científiques, i Open Monograph Press, per la gestió i publicació de monografies científiques. El Servei de Publicacions manté una estreta col·laboració amb PKP en diferents àmbits.

Accés a la pàgina de socis estratègics de PKP: https://pkp.sfu.ca/strategic-partners/

 

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

El Servei de Publicacions de la UAB organitza cada any, conjuntament amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, el Premi de novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders», el Premi de poesia «Miquel Martí i Pol» i el Premi de narrativa breu per a joves «Caterina Albert». Per més Informació:
https://publicacions.uab.cat/activitats/premis-literaris-i-dassaig.

Accés a la pàgina dels premis literaris: https://premis-literaris.uab.cat/ca

 

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Associació Gabriel Ferrater

El Servei de Publicacions de la UAB organitza amb l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i l'Associació Gabriel Ferrater, el premi «Pensar més» d'assaig jove - Memorial Gabriel Ferrater, dedicat a la figura intel·lectual de Gabriel Ferrater. Per més Informació:
https://publicacions.uab.cat/activitats/premis-literaris-i-dassaig.

Accés a la pàgina del premi «Pensar més»https://premipensarmes.cat