màquina d'escriure

Altres productes i activitats

Tesis Doctorals

Tesis doctorals

El Servei de Publicacions publica les tesis doctorals defensades a la Universitat Autònoma de Barcelona a la plataforma TDX (Tesis Doctorals en Xarxa) del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), que conté més de 37.000 tesis a text complet, en format electrònic d'accés obert.

Papereria

Papereria oficial

El Servei de Publicacions gestiona la producció de la papereria oficial dels centres de la UAB. Els productes inclosos a la papereria oficial tenen un preu fix per a tots els centres, que està recollit a la tarifa oficial.

Premis Literaris 2022

Premis literaris

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la UAB convoquen el Premi de novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders», el Premi de poesia «Miquel Martí i Pol» i el Premi de narrativa breu per a joves «Caterina Albert». Les obres guanyadores dels premis literaris són editades pel Servei de Publicacions dins la col·lecció de creació literària «Gabriel Ferrater».

logo-premi-pensar-més

Premi d'assaig

L’Associació Gabriel Ferrater, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la UAB col·laboren en l’organització del premi «Pensar més» d’assaig jove – Memorial Gabriel Ferrater. El premi es convoca cada any i l’obra guanyadora és editada pel Servei de Publicacions dins la col·lecció d'assaig «Pensar més».

Sala de presentacións amb ponent i multiples persones assegudes i d'esquenes

Presentacions de llibres

El Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona també organitza i participa en presentacions de llibres, amb l'objectiu d'incentivar i fomentar el coneixement de la producció científica-tècnica i cultural de la nostra comunitat universitària, a la societat general.

Foto d'stands d'una fira en un parc

Presència a fires i altres activitats culturals

El Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona té presència anual als esdeveniments de difusió del sector del llibre més importants, a nivell nacional i internacional. En el marc de la seva col·laboració institucional, l’editorial de la UAB participa en diverses fires i actes culturals.

Iconografía amb bombolla de localització groga sobre fons verd

Servei de Publicacions
Edifici A (Rectorat)
Plaça Acadèmica
sp@uab.cat
Tel. 93 581 10 22