Informació

Foto de múltiples llibres vistos des de d'alt.

El Servei de Publicacions és una editorial universitària que publica i distribueix llibres propis o en coedició amb altres universitats, institucions i editorials públiques o privades. El Servei de Publicacions disposa de dos segells editorials propis: “Servei de Publicacions de la UAB” i “Edicions UAB”.

Actualment, la principal línia de treball del Servei en l’àmbit editorial està dirigida a promoure la publicació de llibres en format electrònic i a impulsar la ciència oberta.

A més dels llibres propis, el Servei de Publicacions també posa la seva experiència en l’àmbit de l’edició al servei de la comunitat universitària, oferint la possibilitat de produir publicacions per encàrrec a centres propis o vinculats a la UAB.

El Servei de Publicacions ofereix assessorament per definir les característiques tècniques del producte i facilita un pressupost acurat a aquells usuaris que estiguin interessats a fer ús d’aquest Servei. Una vegada acceptat el pressupost, el personal tècnic del servei s’encarregarà de produir el llibre amb criteris d’edició professionals, i de lliurar-lo quan estigui acabat al lloc convingut.